Međunarodna suradnja

Međunarodna suradnja

13 / 07 / 2018

Prijavite se na 10. Michael Chekhov međunarodnu ljetnu akademiju u Grožnjanu!

IMG_4889Od 5. do 11. kolovoza ove godine studenti Akademije dramske umjetnosti i drugi profesionalci i zaljubljenici u kazalište imaju priliku sudjelovati u 10. međunarodnoj ljetnoj školi u Grožnjanu koja se bavi Michael Chekhov tehnikom glume u organizaciji Michael Chekhov Europe, StudioChekhov-a Croatia i Akademije dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Michael Chekhov tehnika glume podučava se u 6 modula te se na kraju procesa stečena znanja objedine u jednom projektu. Ovogodišnji modul 5 koji će se podučavati u Grožnjanu bavi se zajedništvom glumca s publikom: davanje – primanje – dijeljenje. Studenti i drugi polaznici radionice će pomoću drame „Dobra duša Sečuana“ Bertolta Brechta naučiti kako doprijeti do svoje publike, alatima koje Michael Chekhov daje kroz svoju tehniku glume. Profesori koji će podučavati ove godine su Ted Pugh, Dawn Arnold i Jessica Cerullo iz SAD-a, Jesper Michelsen iz Danske, Ulrich Meyer-Horsch iz Njemačke i Suzana Nikolić iz Hrvatske, koja osim što vodi i organizira međunarodnu ljetnu školu MC tehnike glume, redovna je profesorica na ADU, glumi u Zagrebačkom kazalištu mladih i vodi Michael Chekhov Studio u Zagrebu te brojne radionice u zemlji i u inozemstvu.

S obzirom da je ostalo još nekoliko mjesta na ovogodišnjoj radionici, ovim putem sve zainteresirane pozivamo da se prijave putem maila studiochekhov.zagreb@gmail.com. Za sve dodatne informacije o Michael Chekhov tehnici glume, 10. međunarodnoj ljetnoj školi u Grožnjanu ili MCE/MICHA organizacijama kontaktirajte studiochekhov.zagreb@gmail.com ili www.studiochekhov.hr ili www.michaelchekhov.com

IMG_4890

Print Friendly, PDF & Email

Autor: wpaduadmin

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti