Studenti

Studenti

04 / 02 / 2019

Program “U fokusu” – natječaj za sufinanciranje studentskih filmova

u fokusu

“U fokusu” je donacijski  program čiji je cilj sufinanciranje raznih aktivnosti mladih umjetnika, stipendiranje njihova školovanja, poticanje i razvoj kreativnosti kroz razne edukativne programe kao i pružanje potpore za organizaciju umjetničkih manifestacija.
Donacijski program U fokusu sadrži stipendijski natječaj Džeparac, edukativni program okupljanja mladih umjetnika na razmjenu dobrih praksi i znanja Henganje te trenutno otvoren natječaj Filmske kovanice za potporu studentskim filmovima. U narednom periodu je u planu objaviti i natječaj za druge filmske rodove te umjetničke manifestacije.
U potrazi za zanimljivim režijskim konceptima kao i inovativno ispričanim pričama, Izvan fokusa kreće u potragu za filmovima mladenačkog autorskog pečata, svih žanrova i tematika.
Natječajem Filmske kovanice Izvan fokusa želi potaknuti studente na stvaralaštvo i pomoći realizirati studentske vizije kojima često nedostaje financijska podrška. Putem ovog natječaja Izvan fokusa će osigurati troškove potrebne za realizaciju snimanja za minimalno jedan film, točnije kratkometražni igrani film, u iznosu od 5.000,00 do maksimalno 10.000,00 kn. Na ovaj način želi se obogatiti skromne studentske budžete, ali i pružiti produkcijsku i savjetodavnu podršku projektima koji ostvare sufinanciranje. Prijavitelji moraju biti studenti preddiplomskih studija umjetničkih akademija.

Rok za prijavu studentskih kratkometražnih igranih filmova je 12. veljače 2019. putem online prijavnice.

Više informacija o programu moguće je naći na www.izvanfokusa.hr

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Tea Jerić-Zanini

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti