Studenti

Studenti

19 / 12 / 2022

Projekt ‘Podrška roditeljima studentima’

Podrska roditeljima

Pozivamo studente roditelje da se uključe u projekt ‘Podrška roditeljima studentima’ koju organizira Hrvatska akademska zajednica (HAZ) o kojoj više možete pročitati ovdje: https://www.haz.hr/.

Projekt se sastoji od niza radionica koje će se baviti izazovima i problemima sa kojima se roditelji studenti susreću te će sudionici naučiti kako balansirati i uskladiti studentski život s roditeljskim, a pritom ne izgubiti sebe.

Projekt financira HAZ, a radionice provodi odgojiteljica djece rane i predškolske dobi, certificirana edukatorica roditelja i studentica diplomskog studija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja Eva Hohnjec.

Sve radionice su besplatne, a održavat će se dva puta mjesečno u poslijepodnevnim satima. Prva radionica počinje u srijedu, 21.12.2022. u 17 sati. Predviđeno vrijeme trajanja je između 45 i 60 minuta.

Na radionicu se možete prijaviti putem upitnika na sljedećoj poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScY4PjddR2RO3Xh0w7OHFZ6xcyQxFDVGTvhp7OGGygeicXRsw/viewform

Broj mjesta ograničen je na 10.

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti