Studenti

Studenti

25 / 04 / 2023

Otvorene prijave za studentsku izložbu DA! Festivala

IMG_3092

DA! Festival je jedinstveni projekt studenata iz područja arhitekture, dizajna i umjetnosti koji se već osmi put održava i to prva tri vikenda u svibnju ove godine. DA! je projekt koji organiziraju ‘studenti za studente’ s ciljem pokazivanja studentskih sposobnosti, afirmacije u javnosti i uspjeha na tržištu rada, stvaranje međusobnih poznanstava te stjecanje novih znanja i vještina u interdisciplinarnom okruženju. DA! je u organizaciji Studentskog zbora Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu i Kluba studenata arhitekture i dizajna (KSAD) u suradnji s mnogobrojnim studentima iz Hrvatske i inozemstva. Festival čine predavanja i radionice, zabavni program te studentska izložba u kategorijama arhitektura, urbanizam, dizajn vizualnih komunikacija, industrijski dizajn, film i fotografija,  likovna umjetnost te modni dizajn. Prošlogodišnji 7. DA! festival privukao je više od 1500 sudionika na online predavanjima, a studentska izložba na web stranici DA! festivala predstavila je više od 170 radova. 

Prijave za ovogodišnju izložbu studentskih radova koja će se održati na mrežnoj stranici festivala otvorene su od 18. travnja do 1. svibnja 2022. Poslati svoj rad mogu studenti bilo kojeg fakulteta, ali je važno da su trenutno studenti ili diplomirali u zadnjih godinu dana. Nakon virtualne izložbe radove pregledavaju članovi stručnog žirija i odabiru pobjedničke radove svakog područja. Ove godine nagrađeni radovi bit će izloženi u prostoru galerije Lex Art. Više informacija o programu, žiriju i lokaciji izložbe nagrađenih radova može se popratiti na društvenim mrežama i web stranici festivala.

Prijave se vrše putem sljedeće poveznice: https://www.da-festival.hr/prijava, a više o festivalu moguće je pronaći u nastavku:

https://www.instagram.com/da.festival/ 

https://www.facebook.com/festivalDA 

https://www.da-festival.hr/ 

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti