događanje

događanje

07 / 09 / 2023

Masterclass i izložba Filipa Filkovića Philatza ‘Budućnost filma: AI u režiji’

URANIA-AI-FB-EVENT

U ponedjeljak 18. rujna u prostoru Urania bit će održani masterclass i izložba redatelja Filipa Filkovića Philatza Budućnost filma: AI u režiji. Početak masterclassa je zakazan za 18 sati, a izložba se može posjetiti nakon 19:30 sati. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Filip Filković Philatz, uspješan filmski redatelj, udružuje se s organizatorima kako bi donio jedinstven uvid u svijet umjetne inteligencije u filmskoj režiji. Njegova eksperimentalna narav i kreativna strast doveli su ga do zanimljivih spoznaja o tome kako umjetna inteligencija mijenja ‘pravila igre’. Događaj Budućnost filma: AI u režiji pružit će sudionicima dragocjenu edukaciju o primjeni umjetne inteligencije u režijskom procesu. Filip Filković podijelit će svoje bogato iskustvo i demonstrirati načine na koje umjetna inteligencija unapređuje proces stvaranja filmova. Osim masterclassa, posjetitelji će imati priliku vidjeti izložbu AI generiranih radova Filipa Filkovića. Ovi radovi predstavljaju suradnju između čovjeka i stroja, kreirajući jedinstvene umjetničke vizije koje su rezultat spoja kreativnosti i tehnologije.

Ovaj događaj predstavlja završni izvedbeni ispit Marte Eve Mećave, studentice 3. godine preddiplomskog studija Produkcije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Mentorica ispita je doc.art. Ana Letunić, dok će moderator samog masterclassa biti student 3. godine preddiplomskog studija Produkcije, David Uranjek.

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti