događanje

događanje

11 / 12 / 2023

Projekcija studentskih vježbi ‘ADU_DRIVE’ u organizaciji Udruge F420

BABY_plakat_page-0001

Udruga studenata Akademije dramske umjetnosti F420 organizira svoju drugu projekciju studentskih vježbi i filmova pod nazivom ADU_DRIVE, koja će biti održana u čertvrtak 14. studenoga u 19 sati  u dvorani 016 glavne zgrade Akademije (Trg Republike Hrvatske 5).

 

OPIS PROGRAMA I PROJEKCIJE:

Program ADU_DRIVE, inspiriran Google Drive arhivom Akademije na kojoj se nalaze tisuće vježbi studenata ADU, a koje često ondje i ostanu zakopane, donosi te vježbe u mrak projekcionističke dvorane kako bi ih vaš senzorij napokon doživio.

U drugom izdanju novog programa Udruge F420 odmičemo se od arhive ADU i ulazimo u privatne arhivske kolekcije naših kolega.

Ovaj četvrtak, 14.12. u 19h u dvorani 016, možete očekivati apsolutni amaterluk, zaigrano nerazumijevanje filma, slatke pokušaje stvaranja te čak i poneko (ne)zrelo ostvarenje…

Ključno je da su svi filmovi nastali prije nego što su naši kolege bili netko i nešto, prije nego su upisali ADU, kada su filmove stvarali iz čiste ljubavi!

Ako je tako bilo nekad, nadamo se da je to i dalje slučaj te da će se svi koji se filmom namjeravaju baviti ili se njime već bave to zaista raditi iz ljubavi, igre i zezancije.

Ova projekcija podsjetnik je na nevinije dane, kako bismo zajednički ponovno otkrili tu djetinju radost i podsjetili se zašto smo odabrali ovaj poziv.

Prikazivat ćemo baby filmove studenata Filmske i TV režije, Snimanja, Montaže i Glume, a detalje donosimo uskoro…

Gledamo se 14.12. u 19h!

ADU_DRIVE voze:

Nina Damjanović, selektorica
Petar Lebinec, selektor
Tadija Čaluković, selektor
Stjepan Hren, projekcionist
Rebeca Jana Bačani, dizajnerica
Tibor Vukelić, voditelj programa i producent

 

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti