Vijesti

Vijesti

18 / 10 / 2016

Suvremeni ples za početnike

Odsjek plesa Akademije dramske umjetnosti drugu godinu za redom uspješno provodi program suvremenog plesa za početnike (17+) i poziva nove zainteresirane polaznike.

više…

Voditeljica programa je sveučilišna prvostupnica prve generacije studenata edukacije suvremenog plesa, Martina Terzić, a u radu s polaznicima pridružit će joj se s vremena na vrijeme i studenti nastavničkog smjera studija suvremenog plesa uz vodstvo i mentorstvo nizozemske profesorice Joan van der Mast. Našim studentima rad s polaznicima je jedan dio obavezne nastavne prakse. Stoga, očekujte u jednakoj mjeri metodičan, discipliniran i temeljit, ali i otkačen i zabavan pristup!

Bavit ćemo se osnovama suvremenog plesa: dahom kao pokretačem kretanja, koordinacijom i integracijom tijela u pokretu, istraživanjem prostora – kako onog vanjskog, tako i unutarnjeg – osobnog prostora tijela te kvalitetama i dinamikom pokreta. Od jednostavnih vježbi osvještavanja tijela postupno ćemo napredovati ka sve složenijim kombinacijama i kreacijama – u kojima ćemo pobuditi vašu individualnu kreativnost!

Želite li se plesom početi baviti na blag, anatomski utemeljen način, želite li uz svoju dosadašnju omiljenu plesnu formu upoznati i suvremeni ples, volite li promjenu i ne bojite se eksperimentiranja? Tada je ovo program za Vas!

Cijena pohađanja studentske vježbaonice je 150 kuna mjesečno.

Vrijeme i mjesto održavanja

SRIJEDA i PETAK od 18.00 do 19.00 sati u dvorani D2 Odsjeka plesa ADU na adresi Frankopanska 22.

Besplatni probni sat (open class) na kojem se možete upoznati s ovim programom, održava se u subotu 15.10.2016. od 17.30 do 19.00 sati u dvorani D1 (Frankopanska 22) nakon čega se svi zainteresirani mogu upisati.

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Tea Jerić-Zanini

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti