Studenti

Studenti

23 / 02 / 2023

Poziv za prijave na radionicu scenarija dokumentarnog i igranog filma

BE2D71DA-C823-43F0-8A86-D9A2B3D4FDE7

Pozivamo studente MA studija filmske i TV režije, montaže, snimanja, dramaturgije i produkcije da se prijave za sudjelovanje na radionicu scenarija kratkog dokumentarnog i igranog filma, u organizaciji Ustanove Zagreb film i Akademije dramske umjetnosti.

Osim studentima radionica će biti otvorena i filmskim profesionalcima. Ciljevi radionice su identificirati aktualne i društveno relevantne filmske teme, te pružiti autorima mogućnost da promišljaju odnos tradicije i suvremenih tendencija u dokumentarnom i igranom filmu. Naglasak radionice je na grupnom radu. Rezultat radionice bit će razrađeni scenariji spremni za prijavu na filmske fondove.

Voditelji radionice su Nebojša Slijepčević i Danilo Šerbedžija, a s polaznicima će raditi i gostujući mentori. Radionica će se održati u Grožnjanu od 6. do 13. svibnja 2023. godine. Troškove puta, smještaja i hrane snosi organizator.

Za prijavu na radionicu potrebno je:

ispunjena prijavnica, dostupna na stranicama Ustanove Zagreb film: prijavnica_radionica
motivacijsko pismo
prijedlog tema za kratki film
Poziv je otvoren do 15. ožujka 2023. Prijave se podnose elektronskim putem, slanjem na e-mail adresu:julia.martinovic@zagrebfilm.hr
Na radionicu će biti primljeno do osam studenata. Popis odabranih studenata bit će objavljen do kraja ožujka na web stranicama Ustanove Zagreb film i ADU.
Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti