događanje

događanje

27 / 09 / 2023

Izvedba multimedijskog interdisciplinarnog projekta ‘jationonaonomivioni’

multimedijalni projekt

Izvedba multimedijskog interdisciplinarnog projekta studenata Akademije dramske umjetnosti jationonaonomivioni bit će održana 2. listopada u 16, 18 i 20 sati u dvorani F22. U projektu sudjeluju studenti plesa, dramaturgije, snimanja, montaže, produkcije, kao i vanjski suradnici.

Publika će na izvedbu ulaziti u skupinama od 35 ljudi, a kako biste mogli prisustvovati istoj, nužno je ispuniti Forms obrazac na linku:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScANWmCfavt5jmB89tuosjR7Xx821MviDRjVHzZutfFSehgvA/viewform?usp=sf_link

Ili poslati mail s osnovnim podatcima (ime i prezime, kontakt i željeni termin izvedbe) na adresu projekti.akademija@gmail.com

O PROJEKTU:
Projekt jationonaonomivioni je multimedijski interdisciplinarni rad koji nastaje iz potrebe istraživanja zajedničkog djelovanja različitih umjetničkih medija, a bavi se temom duševnog loma i procesom zacjeljivanja. Stvarajući izvedbu bavili smo se situiranjem depresije kako u prostoru i tijelu, tako i u rastvaranju ostalih medija. Tražeći točke susreta i međusobnog poništenja istih nastojali smo izgraditi fluidnu dramaturšku strukturu koja jednostavno može uploviti u bilo koji prostor. Sam naslov vezali smo uz poimanje publike i izvođača, tretirajući ih kao subjekte koji su u stanju promijeniti vlastitu perspektivu – kako gledanja tako i izvođenja. Izvedba je podijeljena na dva prostora: Prostor konteksta i Prostor rada. Prostor konteksta obuhvaća likovni medij kroz kolaž, likovne i video instalacije. Dok se Prostor rada fokusira na izvedbu, ali uz kombinatoriku već spomenutih medija i prostora kao medija koji sam po sebi uvjetuje određena rješenja i postupke.

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti