Studenti

Studenti

10 / 10 / 2023

Nastavak rada Studentskog savjetovališta u novoj akademskoj godini

Studentsko savjetovalište Akademije dramske umjetnosti i u novoj akademskoj godini nastavlja s radom. Savjetovalište je otvoreno za sve studentice i studente kojima je potreban bilo koji oblik podrške, posebice s obzirom na poteškoće koje se javljaju vezano za proces studiranja.

Savjetovalište je osmišljeno kao siguran, otvoren i ohrabrujući prostor prikladan za istraživanje vaših životnih tema i potreba. Osim studentima/icama koji se suočavaju s “velikim borbama” poput anksioznosti ili depresije, Savjetovalište je otvoreno i onima među vama koji žele spoznati i iskusiti i novi osjećaj smisla ili svrhe, razviti neke nove vještine, istražiti životne promjene i slično.

Studentsko savjetovalište ADU realizirano je u suradnji s Majom Aqqad, certificiranom terapeutkinjom s višegodišnjim iskustvom rada s pojedincima i grupama. Više o njenom radu možete pročitati na njenoj web stranici: www.naterapijismajom.hr. Savjetovalište radi na adresi Ivana Cankara 5 gdje Maja Aqqad i inače provodi savjetovanje, suportivnu terapiju te savjetodavni individualni ili grupni rad po principima psihoterapije.

Zbog ograničenih kapaciteta savjetovališta, Akademija studenti_cama omogućava minimalno tri psihoterapijska susreta, a raspoloživost nakon tog broja susreta ovisit će o ukupnom broju upita.

Za dogovor termina javite se direktno Maji na telefon: 092 162 68 72 ili mejl: info@naterapijismajom.hr, a za sva pitanja koja eventualno imate o radu savjetovališta možete se obratiti nastavnici doc. art. Jasni Žmak na jasnazmak@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti