događanje

događanje

12 / 11 / 2023

PELIKAN – projekcija filma i masterclass u dvorani F22

Pelikan

Udruga studenata Akademije dramske umjetnosti F420 poziva sve zainteresirane na projekciju filma Pelikan te masterclass s članovima filmske ekipe, koji će se održati 13. i 14. studenoga u dvorani F22 (Frankopanska 22). 

 

PROJEKCIJA
13. studenoga u 19 sati 

Debitantski dugometražni igrani film Filipa Herakovića Pelikan stigao je u kina ove godine. Nastao je u produkciji kuće Wolfgang&Dolly. Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=hHk7c6FkywM

O FILMU:
Josip je nogometaš koji se u toplicama oporavlja od ozljede koljena koja mu ozbiljno ugrožava karijeru. Provodeći vrijeme vježbajući s fizioterapeutom zaokupljenim samim sobom i primajući posjete sada već skoro bivše djevojke i bivšeg najboljeg prijatelja, postaje mu jasno da mora ponovno otkriti tko je. Da bi bio sretan sa samim sobom, prvo mora izaći iz vlastite kože. Pa kad u toplicama slučajno nabasa na prodajnu konferenciju i zamijene ga s nekim drugim, Josip prihvaća svoj novi identitet i istražuje život iz drugačije perspektive u potrazi za svojim istinskim identitetom. No kad izađe iz vlastita uma, granice se počinju zamagljivati.

 

MASTERCLASS
14. studenoga u 19 sati 

Tema masterclassa je proces rada na filmu iz nekoliko umjetničkih pozicija, od redateljske do montažerske. Razgovor s filmskim timom Pelikana vodit će David Uranjek, student 1. god. dipl. studija produkcije audiovizualnih i multimedijskih projekata, a na razgovoru će sudjelovati:

Filip Heraković, redatelj filma
Tamara Babun i Matija Drniković, producenti
Nikolina Bogdanović, scenaristica
Iva Ivan, montažerka

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti