Studenti

Studenti

08 / 01 / 2024

Prijave za studentsko natjecanje u skijanju

Hrvatski akademski sportski savez priprema državno prvenstvo u skijanju. Natjecanje će se održati od 1. do 2. veljače na Platku.

Planirani polazak je 1. veljače u jutarnjim satima, dok je planirani povratak 2. veljače u vevčernjim satima. Disciplina koja se skija je VELESLALOM.

U ovom trenutku formiraju se reprezentacije Sveučilišta u Zagrebu (muška i ženska) te pozivamo sve zainteresirane studente/studentice skijaše da se do 8. siječnja do kraja dana prijave za sudjelovanje na natjecanju. Naknadne prijave neće biti moguće.

Pravo nastupa imaju studenti upisani u ak.g. 2023./2024., kao i oni koji su diplomirali u ak.g. 2022./2023. (nakon 1. listopada 2022.) te trebaju biti rođeni nakon 1. siječnja 1994.

Zainteresirani studenti i studentice prijave trebaju poslati na mail marko.lepoglavec@unisportzg.hr uz navođenje sljedećeg: ime, prezime, visoko učilište, kontakt broj, kontakt mail, rezultati ostvareni na skijanju u disciplini veleslalom (vrijeme utrke i podatak kada je taj rezultat ostvaren). Također, ukoliko student/ica imaju FIS ski profil, potrebno ga je navesti, kako bi se lakše provjerili rezultati.

Po dostavljenim prijavama, iste će biti obrađene 9. siječnja, te će svi zainteresirani studenti biti kontaktirani i obaviješteni o eventualnom nastupu. Troškovi puta (organizirani prijevoz autobusom), smještaj, prehrana i ski pass su osigurani.

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti