događanje

događanje

22 / 04 / 2024

14. KRADU

14. KRADU

Uskoro započinje četrnaesto izdanje kazališne revije KRADUOdržat će se od 23. do 27. travnja na tri lokacije: Akademija dramske umjetnosti, Scena F22 i Gradsko dramsko kazalište Gavella. Tijekom pet dana festivala, publika će moći uživati u velikom broju ispitnih predstava te u bogatom popratnom programu. 

Kazališna revija Akademije dramske umjetnosti (KRADU) bijenalna je revija kazališnog stvaralaštva studenata Akademije. Prvotno je nastala iz potrebe da studenti izvedbenih umjetnosti predstave svoje umjetničko djelovanje široj javnosti, a kroz godine je prerasla u kazališni festival prepun bogatog sadržaja. Tradicionalno ga organiziraju studenti druge godine prijediplomskog studija produkcije. 

Ovogodišnje izdanje revije tematski se oslanja na Dionizijske svečanosti koje su se, baš poput KRADU-a, održavale u proljeće. Uz ispitne predstave studenata ADU te gostujuće izvedbe studenata iz Beograda i Novog Sada, publika će imati priliku sudjelovati na Večeri poezije, dva strukovna panela, projekciji dokumentarnog filma i razgovoru o Kugla glumištute Masterclassu s jednom od najistaknutijih i najnagrađivanijih regionalnih glumica  - Jasnom Đuričić

PROGRAM cijelog festivala dostupan je na linku: https://kraduadu.wordpress.com/raspored-2/

Poseban naglasak ovogodišnjeg KRADU festivala su konzultacije i pomoć svima zainteresiranima za studiranje na Akademiji dramske umjetnosti zbog čega će biti organiziraneotvorene Speed meet konzultacije sa studentima. 

Ulaz na sva događanja je besplatan, a za sve programe potrebno je rezervirati svoje mjesto putem prijavnice.

PRIJAVNICE ZA SVE PROGRAME NALAZE SE NA LINKU: https://linktr.ee/kradu_prijavnice

Sve informacije o programu i rasporedu događanja 14. KRADU-a možete saznati na društvenim mrežama te na web stranici. Svi sadržaji dostupni su na poveznici: https://linktr.ee/kradu14

ORGANIZACIJSKI TIM

Studenti 2. godine prijediplomskog studija produkcije:

Emma Grgurić - Glavna koordinatorica i koordinatorica financija

Margareta Ivoš - Koordinatorica glavnog i popratnog programa

Marija Rubčić - Koordinatorica odnosa s javnošću, oglašavanja, društvenih mreža i međunarodne suradnje

Leonardo Ivačić - Koordinator tehničke produkcije i vizualnog identiteta

Jan Pentek - Koordinator sponzorstva, producent promo filma

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti