događanje

događanje

03 / 05 / 2024

‘U procesu 7/3′ – treća izložba iz ciklusa izložbi ispitnih fotografija studenata ADU-a

U procesu 7

U utorak 7. svibnja u 19 sati u ADU Galeriji f8 otvara se treća izložba iz ciklusa kojom se predstavljaju fotografski ispitni radovi studenata 3. godine prijediplomskog studija snimanja nastali pod mentorstvom doc. art. Bojana Mrđenovića

Na izložbi izlaže 10 studentica i studenata: David Bakarić Mihaljević, Patrik Ivačić, Ivor Lapić, Vid Redža, Eva Šustar, Sebastijan Borovčak, Katarina Landeka, Luka Stjepanović, Ivan Sučić i Dominik Vujičić.

Ciklus izložbi “U procesu” odvija se u organizaciji Katedre za fotografiju ADU. Svaka studijska godina predstavit će se zasebnom izložbom kroz tri mjeseca – 1. i 2. godina predstavile su se u ožujku i travnju, a 3. godina predstavlja se u svibnju.

Studenti svoje radove izlažu u ovom dinamičnom akademskom prostoru umjetničkog eksperimenta, u galeriji koja posljednjih šest godina aktivno prezentira njihove projekte. Publika će imati priliku vidjeti fotografske radove nastale tijekom nastavnog procesa u posljednje dvije godine, odnosno kreativne studentske odgovore na postavljene zadatke. Studenti prijediplomskog studija snimanja na izložbi se predstavljaju kroz slobodne teme i tematske cjeline koje se obrađuju sukladno godini studija: studenti prve godine obrađuju dokumentarističke teme, oni s druge godine u svojim radovima koriste konstruiranu i narativnu fotografiju, dok studenti završne godine preddiplomskog studija obrađuju teme vezane za pejzaž i tijelo.

Izložba studentskih radova ostaje otvorena do subote 25. svibnja, radnim danom od 12 do 19 sati, a subotom od 10 do 15 sati.

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti