događanje

događanje

14 / 06 / 2024

Otvorene prijave za 9. CINEHILL kampus DHFR radionicu

unnamed

Otvorene su prijave za 9. izdanje Cinehill kampusa, koji će se održati od 24. do 28. srpnja u Gorskom kotaru. Poziv za prijavu nalazi se u nastavku. 

 


 

Pozivamo studente filmskih škola, one koji se spremaju to postati, kao i mlade filmaše i zaljubljenike u film, da se prijave za sudjelovanje u programu Kampus DHFR. I ove ćemo se godine kroz predavanja, radionice i opuštena druženja baviti zanimljivim i korisnim temama namijenjenima svima koji su na početku svog puta filmskog stvaralaštva. U okruženju odmaknutom od metodologije i prostora institucionalnog školovanja, vrhunski domaći i strani autori te filmski profesionalci govorit će iskreno i iz prve ruke o najrazličitijim temama – od novih tehnologija poput VR-a do vraćanja čaroliji analognih tehnika, preko radionica pitchinga i vježbi prezentiranja scenarija do metodologije rada s glumcima.

Uz radionički program, svaki dan gledamo filmove u produkciji filmskih škola iz cijelog svijeta. Projekcije će biti popraćene prezentacijom tih studija od strane samih studenata, koji će kolegama prenijeti sve informacije i smjernice za upis i studij, bez cenzure. Tradicionalno, program je obogaćen omiljenim debatnim klubom na kojem sudionici razgovaraju o filmovima iz festivalskog programa. Pridružite se filmskoj Kampus obitelji koja je dosad okupila više od 300 polaznika iz 25 zemalja i više od 30 filmskih škola. Veselimo se zajedničkoj avanturi u Gorskom kotaru od 24. do 28. 7. 2024.!

TKO SE MOŽE PRIJAVITI

  • Studenti filmskih škola (i oni koji to žele postati) iz Hrvatske i svijeta
  • Studenti škola s filmskim kolegijima
  • Mladi profesionalci (i oni koji to žele postati)
  • Mladi filmski teoretičari/ kritičari

KAKO SE PRIJAVITI

  • Na e-mail studenti@cinehill.eu pošaljite životopis i kratko motivacijsko obrazloženje zašto želite sudjelovati u radionici (do 300 znakova s razmakom)
  • Ako želite predstaviti svoju filmsku školu i prikazati studentske filmove prijavite se do 15. 6.
  • Ako želite sudjelovati na radionici bez predstavljanja svoje filmske škole prijavite se do 30. 6.

ŠTO NUDIMO

  • Tijekom pet dana programa organizirana su jedno do dva predavanja dnevno kao i praktične radionice.
  • Za polaznice i polaznike sklonije teoriji, svakoga dana organiziramo DEBATNI KLUB o najzanimljivijim inovativnim filmovima iz festivalskog programa. Voditelji razgovora vodeći su filmski kritičari.
  • Predstavljanja filmskih škola i njihovih filmova – prijavite svoj film i predstavite svoju školu
  • Besplatna akreditacija za sve festivalske programe i projekcije

Uz sve sadržaje u sklopu radionice, naš je najvažniji cilj upoznavanje i povezivanje mladih snaga, filmaša i kritičara budućnosti. Dođite uživati na festival i ispunite ostatak godine (do sljedećeg izdanja naravno) obogaćeni novim uspomenima, prijateljstvima, znanjima i filmskim suradnjama!

I ŠTO JOŠ

  • Smještaj u festivalskom kampu je besplatan.
  • Ako želite biti smješteni u privatnom smještaju, naš ured za goste pomoći će vam da ga pronađete. Zbog velikog interesa važno je što prije potražiti smještaj.

Još jednom napominjemo: ako uz prijavu želite prikazati i svoje filmove ili filmove proizvedene u vašoj školi, njihovi naslovi trebaju biti prijavljeni do 15. lipnja.

Sa svim pitanjima slobodno se obratite na naš e-mail studenti@cinehill.eu.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti