Natječaj

Natječaj

24 / 06 / 2024

Otvoren natječaj za sudjelovanje u kombiniranom intenzivnom programu u Rumunjskoj (Erasmus BIP)

U sklopu programa Erasmus Blended Intensive Programme (BIP) otvoren je natječaj koji se odnosi na kombinirani intenzivni program u Sibiu, Rumunjska. Prijave su otvorene do 3. srpnja u 12 sati.

Program pod nazivom “New Perspectives on Documentaries ASTRA Workshop” održava se kao kombinacija on-line (20. rujna 2024.) i on-site aktivnosti (od 20. do 25. listopada 2024.) od strane koordinatora programa The National University of Theatre and Film “I.L. Caragiale” (UNATC) iz Bukurešta (Rumunjska).  U programu može sudjelovati 5 studenata/studentica svih godina filmskih studija. Program nosi 3 ECTS boda, koja će nakon uspješnog završetka studentima biti upisana u ISVU. Više informacija o sadržaju i organizaciji programa dostupno je ovdje.

Za sve koji su zainteresirani za ovaj program, raspisan je

 

NATJEČAJ

za kombinirani intenzivni program “New Perspectives on Documentaries ASTRA Workshop”

Zainteresirani studenti prijavljuju se putem Google obrasca. Osim osobnih i kontakt podataka potrebno je navesti svoju motivaciju za sudjelovanje u programu i opisati dosadašnje umjetničko iskustvo (na engleskom jeziku do 350 riječi). Obrazac koji je potrebno ispuniti nalazi se OVDJE.

Odluku o dodjeli Erasmus+ sredstava za pokrivanje troškova puta i smještaja donosi Sveučilište u Zagrebu. Ostale eventualne troškove studenti snose sami. Tablica s iznosima životnih i putnih troškova nalazi se ovdje.

Više informacija nalazi se u tekstu Natječaja Sveučilišta u Zagrebu: https://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaj-za-erasmus-kombinirane-intenzivne-programe-kljucne-aktivnosti-1-unutar-programskih-zema/

Nakon što studenti popune prijavu bit će kontaktirani s daljnjim uputama. Rok za popunjavanje obrasca je srijeda 3. srpnja 2024. do 12 sati. 

Kriterij za odabir studenata bit će motivacija i dosadašnje umjetničko iskustvo obrazloženi kroz prijavu te prosjek ocjena.

Za dodatne informacije možete se obratiti izv. prof. art. Goranu Pavliću na gpavlic@adu.hr ili Voditeljici projekata međunarodne i međuinstitucionale suradnje Maji Trkulji na mtrkulja@adu.hr.

 

KRITERIJI ODABIRA

ODLUKA O POVJERENSTVU

 

Napomena: S obzirom na kratke rokove i propisani selekcijski proces, molimo da se na Natječaj jave samo studenti koji su stvarno zainteresirani i koji će, ako budu odabrani, sigurno sudjelovati u programu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti