Natječaj

Natječaj

24 / 06 / 2024

Otvoren natječaj za sudjelovanje u kombiniranom intenzivnom programu u Bukureštu (Erasmus BIP) – PRODUŽEN ROK PRIJAVE

U sklopu programa Erasmus Blended Intensive Programme (BIP) otvoren je natječaj koji se odnosi na kombinirani intenzivni program u Bukureštu, Rumunjska. Prijave su otvorene do 3. srpnja u 12 sati.

Program pod nazivom “New Perspectives on Documentaries ASTRA Workshop” održava se kao kombinacija on-line (20. rujna 2024.) i on-site aktivnosti (od 20. do 25. listopada 2024.) na The National University of Theatre and Film “I.L. Caragiale” (UNATC) u Bukureštu (Rumunjskoj).  U programu može sudjelovati 5 studenata/studentica svih godina filmskih studija, te jedan nastavnik/ca ADU-a. Program nosi 3 ECTS boda, koja će nakon uspješnog završetka studentima biti upisana u ISVU. Više informacija o sadržaju i organizaciji programa dostupno je ovdje.

Za sve koji su zainteresirani za ovaj program, raspisan je

 

NATJEČAJ

za kombinirani intenzivni program “New Perspectives on Documentaries ASTRA Workshop”

Zainteresirani studenti i nastavnici prijavljuju se putem Google obrasca. Osim osobnih i kontakt podataka potrebno je navesti svoju motivaciju za sudjelovanje u programu i opisati dosadašnje umjetničko iskustvo (na engleskom jeziku do 350 riječi). Obrazac koji je potrebno ispuniti nalazi se OVDJE.

Odluku o dodjeli Erasmus+ sredstava za pokrivanje troškova puta i smještaja donosi Sveučilište u Zagrebu. Ostale eventualne troškove studenti snose sami. Tablica s iznosima životnih i putnih troškova nalazi se ovdje.

Više informacija nalazi se u tekstu Natječaja Sveučilišta u Zagrebu: https://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaj-za-erasmus-kombinirane-intenzivne-programe-kljucne-aktivnosti-1-unutar-programskih-zema/

Nakon što studenti popune prijavu bit će kontaktirani s daljnjim uputama. Rok za popunjavanje obrasca je srijeda 3. srpnja 2024. do 12 sati. 

Kriterij za odabir studenata bit će motivacija i dosadašnje umjetničko iskustvo obrazloženi kroz prijavu te prosjek ocjena.

Za dodatne informacije možete se obratiti izv. prof. art. Goranu Pavliću na gpavlic@adu.hr ili Voditeljici projekata međunarodne i međuinstitucionale suradnje Maji Trkulji na mtrkulja@adu.hr.

 

Napomena: S obzirom na kratke rokove i propisani selekcijski proces, molimo da se na Natječaj jave samo studenti koji su stvarno zainteresirani i koji će, ako budu odabrani, sigurno sudjelovati u programu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Autor: Maja

Radno vrijeme
radnim danom: 8-21 sat

subotom: 8-14 sati

Smotra 2023.

NISMO TRAŽILE!

web stranica posvećena temi seksualnog uznemiravanja na ADU

Adu brošura
Radio drame
promo video

Kontakti